Logo

Műhely tervek 2020-ban

Egyesületünk az éves programterv közzétételével elindítja 2020-as évét, melynek alapján tagintézményeink programjai is tervezhetők lesznek. Ezúton ajánljuk figyelmetekbe képzéseinket, táborainkat, fesztiváljainkat.

Mint már megszoktuk, eseménydús évre készülünk, szinte minden hónapra tervezünk egy-egy képzést, tábort, fesztivált, köszönhetően az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásának.

Március utolsó hetében ismét Esélyegyenlőségi Napokat szervezünk Egerben. Része ennek a Szakmai továbbképzés, amit akkreditált szakmai tanfolyamként hirdetünk meg, 40 kreditponttal, és a hétvégi Integrált kulturális fesztivál, ahol színházi- és tánccsoportok mutatkoznak be.

Tervezzük a tavaszi Regionális kulturális találkozókat is, Újpalotán a fővárosit bizonyosan… és lesz Színkottás zenei tábor Csepelen, NESZ koncerttel.

És VAN! Ez évben is VAN fesztivál, sorban a XXXIII. Speciális Művészeti Fesztivál! Ezúttal terveink szerint Békéscsabán, június utolsó hetében köszönt be a fesztiválérzés… Mert változatlanul hiszünk benne, hogy Kell egy hét együttlét! Fellépőknek, segítőknek, nézőknek egyaránt.

A fesztivál előtt, és után művészeti táborok… Nyár, Balaton, Zamárdi.  Lesz alkotótábor, valamint tánc-, és drámatábor: Zamárdiban 4 hetet tervezünk. Már február folyamán várjuk azon tagjaink jelentkezését, akik vízparti élményekre vágynak.

Szervezünk még szakmai műhelymunkákat és konferenciákat, képzőművészeti kiállításokat, no meg az MSMKE filmes rendezvényeit (képzéseit, táborait, filmszemléjét) is ajánljuk.

Egyenlőre ennyit látunk az évből…

Tagdíjunk ez évben változatlanok, tagintézményeinknek 30.000 Ft, egyéni tagjainknak 3.000 Ft. (A számlákat folyamatosan küldjük ki.)

E tagdíjak ellenében tagjaink számos forintosítható kedvezményben részesülnek az év folyamán: az egri akkreditált tanfolyam költsége 30.000 Ft, a színházi- és tánctalálkozó csoportjai ingyenesen tölthetik Egerben a hétvégét, ahogy a műhelymunkák és konferenciák is térítésmentesen látogathatóak. Az egy hetes kulturális fesztivál kedvezményes heti részvételi díja a korábbi évekhez hasonlóan 30.000 Ft lesz, az évközi tematikus táborok és a nyári művészeti táborok esetében ugyancsak kedvezményes 25-30.000 Ft összegű költséggel számolunk. Ám mindezek hozadéka tán fontosabb, ami nem összegszerű.

Az év folyamán szeretnénk közelebb jutni tagjainkhoz: folyamatosan keressük tagintézményeink vezetőit, s csoportjaink felkészítőit, hogy egyeztessünk - elképzeléseket, terveket, jövőképet.

Egyesületünk 26. évében ismét együttműködést ajánlunk tagintézményeinknek, közös munkára hívjuk tagjainkat.

 

 

Last modification: Sze 20 máj. 2020
Minden jog fentartva Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület