Évindító

Kedves Egyesületi Tagtársak!

Elindítjuk az új évet, s ahogy tavaly, úgy 2015-ben is adni szeretnénk tagjainknak. Ennek jegyében állítottuk össze az egyesületi programtervet, mely még nem teljes ugyan, néhány rendezvény egyeztetés alatt van még, de ennek alapján már tervezhető az év - mindannyiunk számára.

Március utolsó hetében ismét Esélyegyenlőségi napokat szervezünk Egerben. Része ennek a Szakmai továbbképzés, amit ismét kedvezményesen hirdetünk meg tagjainknak, és a hétvégi Fesztivál, melyre ezúttal színházi- és tánccsoportokat várunk.

A tavaszi Regionális kulturális találkozók még egyeztetés alatt vannak, de reményeink szerint találkozhatunk Orosházán, Mohácson, és Ablakot nyithatunk ismét Újpalotán, és lesz Tiszta hang is Kecskeméten. Aztán majd folytatjuk ősszel Püspökladányban, Nagykanizsán, Ajkán…

Színkottás zenei tábor és Speciális filmszemle…

I am Real artist – sokszor találkozhatunk még az év folyamán e kifejezéssel. Ez lesz Nemzetközi Speciális Művészeti Fesztiválunk hívószava is. S hogy hol találkozunk 28. alkalommal? Székesfehérváron. Vagy Gödöllőn. Esetleg Nyíregyházán. Még tárgyalunk… Június utolsó vagy július első hétvégéjén jöhet el újra a fesztiválérzés! Mert változatlanul hiszünk benne, hogy a Művészet mindenkié!

Ha nyár, akkor Balaton, Művészeti táborok, Fonyódliget! Az Erzsébet programban ezúttal is négy hetet hirdetünk meg, lesz alkotó-, tánc, dráma- és filmes tábor. Számítunk azon tagjainkra, akik számára élmény volt a tavalyi „party”, és persze új csoportokra is, akik szívesen kötnék össze nyaralásukat egy kis műhelymunkával.

Aztán jön az ősz… de az még messze van.

Vannak sürgető feladataink: aktualizálnunk kell taglistánkat, ezért kérjük, a mellékelt Bejelentő lapot e-mailen küldjétek meg számunkra, mielőbb, mert ha az elérhetőségek változtak is, tán jó lenne kapcsolatban maradni. Tagdíjunk ez évben tagintézményeinknek 25.000 Ft, egyéni tagjainknak 1.000 Ft. (A számlákat folyamatosan küldjük ki.)

Tagjaink, mint jeleztük, számos kedvezményben részesülnek 2015-ben is. Csak néhányat említve: a márciusi egy hetes akkreditált képzés részvételi díja 10.000 ft, a színházi- és táncfesztiválra beválogatott csoportok ingyenesen tölthetik Egerben a hétvégét, a nyári művészeti táborok kedvezményes részvételi díját Egyesületünk fizeti, csak a művészeti foglalkoztatás 15.000 ft-os költségét számoljuk fel tagjainknak.

És mivel a pénz nem minden, mi ennél többet is adunk: lehetőséget. S azoknak, akik élnek vele, ez évben is élményeket kínálunk…

Mert az MSMME több, mint szervezet: MOZGALOM - KÖZÖSSÉG – ÉLETÉRZÉS. 2015-ben is!

Üdvözlettel: 

Asztalos Zsolt, elnök