„BRIDGE THE IMPASSABLE” Fotópályázat

A Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület meghirdeti XXXI. Országos Speciális Művészeti Vesztiválja alkalmából a „Hidald át a járhatatlant” (Bridge the impassable) című pályázatot amatőr fotósok számára, határon innen és túl.

Szeretnénk lehetőséget adni amatőr fotósoknak, hogy egy pályázat keretén belül megmutassák tehetségüket, és beküldött pályaműveikkel társadalmi elkötelezettségükről tegyenek tanúbizonyságot.

Az MSMME pályázata teret és lehetőséget biztosít mindazok számára, akik új megvilágításba helyeznék a fogyatékossággal élő emberek általános megítélését, és „helyüket” mai társadalmunkban. Akik képei, nem mint megoldásra váró társadalmi problémaként tűntetik fel sérült embertársaink helyzetét, hanem mint értékteremtő, alkotó egyéniségeket jelenítik meg.      

A „Hidald át a járhatatlant” című projekt célja a szemléletformáláson túl, a társadalmi párbeszéd előmozdítása, képekben – képekkel elmondható emberi történetek bemutatása.

A tárlatra maximum 3 darab előhívott, kidolgozott, papír alapú képet adhat be a pályázó. A képeket Fábián Gábor és Varga Zorán fotóművészek, valamint Simon Márton költő zsűrizik. A szakmai zsűri által kiválasztott 20 képet Székesfehérváron, Budapesten és Egerben mutatjuk be 2018. júniusától 2019. áprilisáig.         
A zsűri által legjobbnak ítélt 3 alkotás tárgyjutalomban részesülnek.

Az előhívott képeket az alábbi címre várjuk:     
Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület
3300 Eger, Széchenyi utca 40.

A zsűrizett alkotások a későbbiekben nyomtatott katalógus formájában jelennek meg, illetve Facebook oldalunkon külön albumban kapnak helyet. A katalógus és az album készítéséhez kérjük a benyújtott pályaművek digitális reprodukcióját (2000x2000 képpont, vagy nagyobb felbontásban jpg formátumban) e-mail címünkre elküldeni.

A nevezett képek a Special Arts Galéria gyűjteményébe kerülnek.

Műfaj: szabadon választott
Technika: szabadon választott (de a fotográfia széles eszköztárából merítsen)
Méret: minimum 30x40 cm, A/3

A pályaművek beérkezését 2018. május 1-31. között várjuk. A nevezés ingyenes.

Kapcsolat:
Zsupos Dóra
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.