Művészeti Táborok

Ülünk a vonaton...

Ülünk a vonaton, irány a Balaton, ülünk a vonaton, és kész…

Tikkasztó hőség, a víztükrön megcsillanó napsugarak tánca, mosolygó arcok, önfeledt jókedv, gondtalan pillanatok, vérre menő iszapcsaták…. Talán ezek a legemlékezetesebb jelzők, amik eszembe jutnak 2012. augusztusáról.

A püspökladányi Napfényes Sziget Integrált Intézmény ellátottjai, dolgozói, valamint a szülők – 40 fő - egy élményekkel teli hetet tölthettek együtt a fonyódligeti Tánc és Drámatáborban. Ha egy szóval kellene kifejeznem, hogy milyen élményekkel gazdagodtunk, nagy gondban lennék, hiszen igen változatos és színes programokkal tarkított hetet tudhatunk magunk mögött.

Számos alkalommal nyaraltam már a Balaton parton…

Bővebben: Ülünk a vonaton...

Az MSMME táncosai Fonyódligeten

"A tánc verítékes munka? Eleinte csak kísérletezel és próbálkozol. Kutatod a tökéletest. Sok nap végeztével csak a fáradtság vesz majd körül. Időbe telik, amíg sikerül úgy táncolnod, ahogy szeretnél és sikerül valami maradandót alkotnod." /Fred Astaire/

Nem túl bíztató idézet ez egy tánctáborról szóló írás elé, ugye? Ennek ellenére szándékosan választottam beszámolóm, élménybeszámolóm mottójául Fred Astaire szavait. Ugyanis a legfontosabb dolgokat foglalja magában ez a pár mondat.

Bővebben: Az MSMME táncosai Fonyódligeten