Kulturális Programterv 2024.

Fővárosi Szakmai Konferencia – Szakmai előadások a „Szemléletformálás a művészetpedagógia eszközeivel” témakörben szociális intézményi munkatársak számára.

Budapest, 2024. április 10.

Speciális Szakmai Tanfolyam – Akkreditált továbbképzés néptánc, társastánc, színjátszás, meseterápia, színkottás zene, képzőművészet és filmkészítés művészeti ágakban, művészeti felkészítést végző szociális, gyermekvédelmi és oktatási intézményi munkatársak részére.

Eger, 2024. április 22-26.

Beach Club Üdülő Zamárdi – Az Egyesület egyéni és csoportos balatoni üdülés lehetőségét biztosítja szociális intézményi ellátottak és munkatársak részére Zamárdiban, heti turnusokban május 15. és szeptember 15. között.

Zamárdi, 2024. május 15. – szeptember 15.

VAN Fesztivál - XXXV. Országos Speciális Művészeti Fesztivál – 5 napos összművészeti fesztivál néptánc, társastánc, moderntánc, ének, vers- és prózamondás, színjátszás és hangszeres zene művészeti ágakban, képzőművészeti- és fotókiállításokkal, filmvetítésekkel, koncertekkel, az értelmi fogyatékossággal élő alkotók egyéni és csoportos megmutatkozásával.

Zamárdi, 2024. június 5-9.

Tánc-, és drámatábor - egyhetes tábor a Balaton parton társastánc, néptánc, és dráma műhelymunkákkal, kulturális- és sportprogramokkal, fogyatékossággal élő fiatalok és felnőttek számára.

Zamárdi, 2024. július 10-16.

Színkottás zenei tábor - egyhetes tábor a Balaton parton színkottás zenei oktatással, kulturális- és sportprogramokkal, fogyatékossággal élő fiatalok és felnőttek számára.

Zamárdi, 2024. július 17-23.

Ipar- és Képzőművészeti Alkotótábor – egyhetes tábor a Balaton parton bőrművesség, foltvarrás, batikolás, rajzolás-festés, és fotózás műhelymunkákkal, kulturális- és sportprogramokkal, fogyatékossággal élő fiatalok és felnőttek számára.

Zamárdi, 2024. július 24-30.

Élménytábor - egyhetes tábor a Balaton parton kreatív, továbbá mozgásszínház és meseterápia műhelymunkákkal, kulturális- és sportprogramokkal, fogyatékossággal fiatalok és felnőttek számára.

Zamárdi, 2024. július 31. - augusztus 6.

SpeciArt – Fővárosi Speciális Művészeti Fesztivál – Két napos regionális kulturális találkozó színpadi művészeti ágakban; intézményekben, lakóotthonokban és családokban élő, napközi otthonokba és iskolákba bejáró fogyatékossággal élő alkotók részére az újpalotai ÉNO-val együttműködve.

Budapest, 2024. szeptember 25-26.

Fővárosi Szakmai Konferencia - Szakmai előadások a „Szemléletformálás a művészetpedagógia eszközeivel” témakörben a fővárosi szociális intézményi munkatársak számára.

Budapest, 2024. október 9.

Egri SzínFolt Műhely nyitott kapus műhelyként heti rendszerességgel képzőművészeti és színjátszó foglalkozások lehetőségét biztosítja a város és környékének intézményben és családokban élő sérült fiatalok számára.

Special Arts Galéria (Eger) kiállításai folyamatos megjelenési lehetőséget biztosítanak a kortárs művészek számára.

Az Egyesület tagintézményeivel együttműködve Regionális kulturális találkozókat szervez a művészeti csoportok bemutatkozását és szakmai tapasztalatcserét elősegítendő.

Az Egyesület művészeti csoportjai számára Tematikus művészeti táborokat szervez Egerben és Túrkevén a fejlesztést és rekreációt elősegítve.

Az Egyesület tagintézményi csoportjai számára Integrációs táborokat szervez Egerben, Hercegkúton és Erdélyben, erősítve a kulturális turizmus szerepét.

 

Last modification: H 22 ápr. 2024

Támogatók

  
  

Kapcsolat

Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület
3300, Eger, Széchenyi u. 40.
Adószám: 18571970-1-10
Bankszámlaszám: 11739009-20118587
Tel: 36-36-530-598, Fax: 36-36-530-599
Email: msmme@t-online.hu